Verity Audio Amadis S

€5.000,00( Vaste prijs )

mrt 20

+17602284677

Contact Seller

Classified Description

Ik ben de oorspronkelijke eigenaar van de Verity Amadis S. Ze zijn de nieuwste versie met het isolatieplatform. Dit zijn prachtig klinkende luidsprekers met een rijke textuur, tonnen details en extreme verfijning. Ze zijn erg dynamisch in de bas en geven een enorm geluidsbeeld weer. Ze zijn ontworpen om een ​​hoge gevoeligheid te hebben, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden afgestemd op de versterker. Ik heb eerder de Sarastro 2 gehad en deze klonken beter in mijn kamer met een superieure samenhang tussen de stuurprogramma’s. Reden voor upgrade is dat ik eindelijk naar de Lohengrins ben gegaan. Ze zijn standaard in pianozwart afgewerkt met kleine oneffenheden. Ik zal foto’s uploaden, maar de onvolkomenheden zijn erg moeilijk vast te leggen omdat het ondiepe, fijne krasjes zijn. Ze hebben nooit functionele problemen gehad. Alle accessoires worden meegeleverd inclusief handleiding, echtheidscertificaat, jumpers, isolatieplatforms.

Speakers worden verpakt in originele dik kartonnen doos. Lokale ophaalservice voor audiogoners met een geschiedenis van goede feedback is welkom. Anders moeten ze voor verzending op een pallet worden vastgemaakt om de veiligheid te garanderen.

Ik heb een lange geschiedenis van positieve feedback, dus koop met vertrouwen. Alleen gecertificeerde cheque of bankoverschrijving. Koper betaalt verzendkosten.

Add a Review

Your Rating for this listing:

15 − dertien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.