Vacature Fulltime AV Technicus

€0,00( Onderhandelbaar )

mei 30

0853034288

Contact Seller

Classified Description

 

Snel groeiend audiovisueel verhuur-en productiebedrijf zoekt verantwoordelijke no-nonsense technicus voor vestiging Amsterdam. Ben jij afgestudeerd van een event- of audiovisueel gerelateerde opleiding, hou je van aanpakken en werk je graag in een groeiend en innovatief bedrijf? Solliciteer!

Full Time AV Technicus

Vanwege de continue groei van de afgelopen jaren zijn we per direct op zoek naar een betrouwbare AV technicus als aanvulling op ons team. Beschik jij over een gezonde dosis audiovisuele kennis en ben jij in staat zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de audiovisuele industrie en herken jij jezelf in de onderstaande functie-eisen? Dan leren we je graag kennen!

Jouw profiel

• Je bent graag met audiovisuele producten bezig
• Je woont nabij Amsterdam
• Je bent niet bang om soms buiten kantooruren te werken • Je hebt een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel
• Je bent in staat zelfstandig en in teamverband te werken • Je beheerst de Engelse taal in spraak en schrift
• Je beschikt over rijbewijs B

Wat kun je verwachten?

Anders dan je misschien bij andere bedrijven gewend bent krijg je bij ons snel veel verantwoordelijkheid. Naast de opbouw, afbouw en bediening van licht, geluid, video en podia projecten door heel Nederland en daarbuiten, ben je ook verantwoordelijk voor de pre-productie en het aansturen van een team op locatie. Je bent het gezicht en visitekaartje van ons bedrijf op locatie.

Naast het functioneren in teamverband, zal je ook een groot deel van de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Projecten zal je vanaf warehouse, via transport, opbouw en uitvoer, tot en met de terugkomst van de apparatuur volledig zelf beheren.

Ook houden we bij HWC Events & Rental van eigen inbreng. Als jij kansen, verbeterpunten of ideeën ziet, horen wij die graag.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature. Neem gerust contact met ons op. We zijn benieuwd wie je bent, wat je wilt doen en waarom jij ons team zou willen vers 

Add a Review

Your Rating for this listing:

drie × vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.